Minden, ami kép

Nem olyan régen ajándékot vadásztam. De nem akármilyen ajándékra lett volna szükségem, hanem valami olyanra, ami tökéletes, személyes is és egyben azért élmény szinten is biztosít örömet az ajándékozott számára. Nézegettem fotózásokat és egyéb dolgokat is, így jutottam el Szalai Balázs oldalára. Gyönyörű képeket készít, és vállal családi fotózást is, így keveredtem én az oldalra, ajánlás alapján, mert a barátnőm az esküvőjére őt kérte fel fotósnak, de valami sokkal izgalmasabb világot és lehetőséget találtam nála, ami azonnal magával is ragadott.

Az oldalán ugyanis nem csak fotózás érhető el, rendelhető, hanem gyönyörű vászonképek sorakoznak rajta. Nem ám fényképből készített vászonképek, hanem gyönyörű tájak és befotózott természeti képek kapnak helyet a vásznakon. Azonnal magával ragadott ez a világ, és azonnal tudtam azt is, hogy ez lesz a tökéletes ajándék a barátnőm számára, aki élete első irodáját nyitja meg, és szeretnék neki valami nagyon különleges és egyben személyes ajándékot adni hozzá. Rengeteget jártunk vele a Balatonhoz, és ezért a választásom is egy Balatoni vászonkép lett, ami egészen egyszerűen mindent tükrözni fog számára.

Az emelkedettséget és szépséget, a kép jelleget, az együtt töltött ifjú éveket, a visszavágyódást és azt, hogy ez a barátság közöttünk annyira mély, hogy semmi sem szakítja el, és hogy remélhetően még nagyon sok közös nyarat fogunk a Balaton partján eltölteni, ha már nem is egyedül, de a családunkkal közösen mindenképpen.

A kép már meg is érkezett, és alig várom, hogy kézbe vegye és kibontsa. Egy biztos, hogy gyönyörű dísze lesz az irodának, mert maga a kép hihetetlen szép. És az is, hogy ha bármilyen képre szükségem lesz, legyen az vászon vagy fénykép, csak a szalaibalazs.hu oldalt fogom felkeresni a jövőben.