Mumus lett

Amikor én arra az elhatározásra jutottam, hogy fejlesztenem kell, mert hát ugye valami vagy fejlődik, vagy hanyatlásnak indul. Ez egy nagyon fontos tétel egy vállalkozó életében. Én ebben abszolút igazságot látok. Nekem is mindig figyelni kellett arra, hogy ne kényelmesedjek bele az éppen akkori helyzetbe, és ne elégedjek meg, hanem fejlődjek és fejlesszek, találjam meg azt az irányt, amerre számomra is érdekes és motiváló tovább haladni és sarkalljam arra a vállalkozás egész működését is.

Éppen ezért nem is olyan régen úgy döntöttünk, hogy kialakítunk egy weboldalt, hol meg lehet tekinteni az elkészült munkáinkat, a legnagyobb büszkeségeinket, és ha kívánják meg is tudják venni az épp aktuális eladásra kínált termékeket, vagy meg tudnak rendelni egyedi gyártású termékeket is, ez esetben természetesen a megadott paraméterek alapján fogjuk elkészíteni és megküldeni a megrendelt terméket. A shop már nagyjából készen is van, és teljesen elégedettek vagyunk vele, talán mondhatom hogy a cég egészét tekintve. A kialakítás tökéletes lett, a használat mindenki számára könnyen elsajátítható lett, és a színhasználat illetve szövegezés is fenomenális.

Egyetlen mumus alakult csak ki, méghozzá a termékfotózás témaköre. Ez ugyanis, mint számunkra kiderült a fotózás egy teljesen specifikus szakága, amihez külön tudás, szakmai tapasztalat és eszközök kellenek, hogy valóban jól sikerüljenek a képek, és azt mondhassuk, hogy tökéletesen képviselik a terméket az oldalon. Számos olyan próbálkozásunk volt kivitelezőkkel, akik a próbakép alkalmával megbuktak sajnos, mert én mindig úgy vizsgálom az eredményt, hogy ha én lennék a vevő tudnék-e dönteni a rendelkezésre álló információk alapján és ha igen, akkor mi lenne annak az eredménye, és hát én nem igazán voltam elégedett. Most azonban azt gondolom hála a jó égnek, hogy megtaláltam a tökéletes embert Sziky Peti személyében. Gyönyörű és tökéletes képeket készít, emellett pedig nagyon könnyű és hatékony a közös munka. Azt gondolom, hogy megérte keresgélni és megtalálni az egyik legjobb szakembert a feladatra a piacon.