A félelem a múlté

Egyre gyakrabban találkozhatunk olyan cikkekkel vagy hírekkel, ahol a munkahelyi baleseteket említik. Ezek figyelemfelkeltő és intő hatásúak is lehetnek, főleg, ha súlyos gondatlanság miatt keletkezett a baleset. Fontos, hogy a munkavédelmet ne vegyük fél vállról, hiszen ki akarná, hogy az emberei közül bárki is, egy gondatlanság miatt súlyosan megsérüljön, ki akarna magának és cégének negatív reklámot.

A munkavédelmi oktatások, valamint a kockázatértékelések, és minden olyan egyéb feladat, ami a munkavédelembe beletartozik, azokat jogilag is leszabályozták, így egy-egy feladat elmulasztásával igencsak vásárra visszük a cégünk jövőjét, a pénztárcánk vastagságát vagy akár a személyi szabadságunkat is. Akár egy építkezés területén dolgozunk, akár egy kisvállalkozást indítunk, ez az a pont, amire tényleg fontos időt szánnunk. Elengedhetetlen, hogy az embereink megkapják azokat az információkat, aminek birtokában a lehető legjobban képesek lesznek magukra és egymásra vigyázni. Ebben tud segíteni nekünk az Active Safety Kft, ahol a munkavédelem az első.

Olyan szakemberekről beszélek, akik vállalják azokat a feladatokat, amelyek segítségével a lehető legtökéletesebben biztosítani tudjuk embereink, saját magunk, ezzel pedig a vállalkozásunk biztonságát is egyben. Ők vállalják a védőeszközök juttatási rendjét, a kis vállalkozások munkavédelmét, az új gépek üzembe helyezését és a munkavédelmi oktatáshoz szükséges dokumentációk elkészítését, amit egy előzetes kockázatértékelés alapján állítanak össze. A www.activesafety.hu oldalon láthatjuk kiváló referenciákat, valamint azt, hogy tényleg kiváló szakemberek alkotják ezt a csapatot, akik mindent megtesznek azért, hogy a vállalkozásunk a lehető legjobbak között lehessen, ahová még az emberek nyugodtan, megfelelő körülmények közé járnak be dolgozni.