A főnököm telefonjának megmentői – profi segítség a xiaomi kijelző javítás terén

Az én főnököm valóban kihívást jelent számomra, hiszen a munka mellett mindig olyan feladatokat bíz rám, amelyek teljesen kívül esnek a szakmai területemen. Bár nehéz megtagadni tőle ezeket a feladatokat, mert mindig hirtelen jönnek és nincs más, aki átvegye, azt kell mondjam, hogy ez a stressz nekem már túl nagy terhet jelent. Elgondolkodtam azon, hogy új munkahelyet kellene keresnem, ahol más vállalatnál dolgozhatok.

A legutóbbi esetben például egy nagy fesztivált szerveztünk az osztályunkkal, és főnököm feladata volt a rendezvény koordinálása. Azonban az utolsó pillanatban, mindössze három nappal a fesztivál előtt sikerült összetörnie a céges telefonja kijelzőjét. Bár megoldhattuk volna a készülék cseréjét, sajnos nem gondoskodott a biztonsági mentésről, így rengeteg adat és információ veszett volna el. Sürgősen szüksége volt egy olyan csapatra, amely gyors és profi segítséget nyújt a xiaomi kijelző javítás terén. És ezt a feladatot rám bízta.

Nem tudtam hirtelen, hogyan oldjam meg ezt a problémát, hogy legkésőbb egy nap múlva újra nála legyen a telefon, hogy folytathassa a fesztivál rendezését. Kapcsolatba léptem egy nagyon jó barátommal, aki ajánlotta a xiaomiszervizshop.hu csapatát. Elmondta, hogy ők már többször segítettek neki, és garantálták a gyors és pontos munkát, valamint a tökéletes eredményt. Rájuk támaszkodtunk mi is, és nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire hálás volt a főnököm. Személy szerint azonban úgy érzem, hogy ezek a feladatok túl nagy stresszel járnak számomra. Remélem, hogy a jövőben nem kerülök hasonló helyzetbe, mert komolyan fontolóra fogom venni az új munkahely keresését.