A tökéletes csapat, a tökéletes eredmény

Egy nagyipari húsgyártó vállalat ügyvezetőjeként folyamatosan meg kell tudnom újítani a vállalat működését. Legyen szó a gyártásról, annak technológiájáról, a használt gyártóberendezésekről, ahhoz kapcsolódó logisztikáról, magáról a cégfelépítésről, a marketingről, vagy éppen az értékesítés technikájáról, annak láncáról, új eszközeiről. Nem mindig könnyű feladat a legmagasabban elhelyezkedni. Hatalmas felelősség és teher nehezedik az emberre. Egyedül, jó csapat nélkül azt gondolom képtelenség is ezt jól csinálni. Hála a jó égnek elmondhatom, hogy nekem kitűnő csapatom van. Együtt alkotjuk meg a stratégiai terveket, együtt végezzük az operatív irányítást. Nekem csak döntenem kell bizonyos megoldási javaslatok között. Így alakult ki az is, hogy elterveztük, bevezetjük az online értékesítést a vállalat életébe.

Hatalmas projektnek bizonyult ez számunkra. Mikor belefogtunk a tervezésbe még fogalmunk sem volt arról, milyen nehéz lesz jó szolgálatókat keresni a piacon. Nehéz ugyanis a döntés egy olyan területen, amit szinte egyáltalán nem ismerünk. Próbáltunk alapismereteket szerezni ehhez, de megmondom őszintén, néha úgy tűnt, rá kell bökni egy vállalatra a keresőből kiválasztott négy-öt lehetőség közül és kész.

De hát ez mégiscsak nehezebb és bonyolultabb feladat annál, minthogy így válasszunk kivitelezőt. A cég jövője is múlhat ezen, hiszen ha balul sül el a projekt hatalmas presztízsveszteség éri a vállalatot. Úgy döntöttem tehát, hogy csak azzal a céggel vagyok hajlandó egyáltalán tárgyalni, aki megfelelő kommunikációval, türelemmel és profizmussal veszi az első találkozó kérdéseit. Természetesen mindemellett tökéletes referenciákkal működik a piacon. Így találtam el a https://fotodastudio.hu/ csapatához, akik nem csak hogy tökéletesen dolgoznak, de élmény velük a közös munka. Lelkiismeretesek, professzionális munkát végeznek, rugalmasak és gyorsak. Immáron majd hogy hat éve dolgozunk velük együtt, és azt gondolom, ez még nagyon sok évig így is fog maradni. Nem tudok jobban elképzelni sem náluk. Tökéletesen bevezettük a projektet és tökéletesen értékesítünk azóta is online, a Fotoda csapatának képeivel. Teljes siker lett ez a projekt.