Egy különleges ajándék

A férjem elég sok baráttal meg van áldva, ami egyrészt nagyon jó dolog, hiszen az ember életét alapvetően meghatározzák a társas kapcsolataik, azonban hihetetlen sokat viccelnek egymással, ami számtalanszor nagyon jó hangulatot kelt, bár néha kicsit túlzásba is viszik, hiszen el tud velük szaladni a ló. Nemrég például a férjem kapott egy különleges ajándékot tőlük, ami elindított egy folyamatot, egy lavinát. A férjem ugyanis már évek óta a kopaszságot választotta, mert nagyon nagymértékben kihullott a haja. Ők pedig nemrég a szülinapjára vettek neki egy kicsit vicces ajándékot egy hajtrimmelő formájában.

Rengeteg dolgot rendeltek már egymásnak az extrembazar.hu oldalról, és most is innen érkezett a kis meglepetés, aminek hatására persze a férjem rögtön azon kezdte törni az agyát, hogy mivel tudna erre visszavágni nekik. Én megmondom őszintén, hogy néha nem értem azt, hogy honnan tudnak ennyi energiát beletenni ebbe az egészbe, amit együtt képesek viccelni egymással, mert nagyon sokszor a dolgok komoly megszervezést és szervezkedést igényelnek. Nekem biztosan nem lenne erre ennyi időm és energiám, bár az is teljesen tény, hogy nekem nagyon más féle kapcsolatom van. Mindenesetre mi nagyon jókat szórakozunk ezeket a vicceken egymás felé.

Az pedig, hogy ennek egyszer vége lesz-e, senki sem tudja. Azt gondoltuk, hogy amikor megszületnek a gyerekek majd csendesül ez a dolog, de ez nem valósult meg. Már mindenhol van egy, de sok helyen két gyerek is és ezek a kis apró csínytevések nem igazán akarnak csendesülni köztük. Persze szeretettel és tisztelettel teszik, amivel így azt gondoljuk nincs is semmi gond. Sőt. Igyekszünk rajtuk jót vidulni és örülni neki, hogy ennyire jó kapcsolatban vannak egymással és ennyire szeretik egymást.