Futás! na de kiesik a fülhallgató!

Zenére futni az egyik legjobb szabadidős kikapcsolódás az életben. A kedvenc dallamok sokat tudnak hozzátenni mozgással töltött percekhez vagy órákhoz, amik amúgy is eufóriát okoznának. Ha pedig nemcsak a pillanatnyi örömért kocog valaki, hanem komolyabb céljai vannak, a jól megválasztott zenével, egy pörgősebb ütemű lejátszási listával akár fokozni is tudja a teljesítményt.

A gyártók már az első walkman-ek megjelenése óta igyekeztek olyan fülhallgatókkal előállni, amik aktív igénybevétel  mellett is jól funkcionálnak. Próbálkoztak szivacsos, szemüvegre, tarkóra, sőt még vállra rögzíthető darabokkal is, de az öröknek tűnő problémát az elmúlt évekig nem sikerült megfejteni. Hogyan előzhető meg, hogy mozgás, futás közben a használó ne gabalyodjon a kábelbe és ne szakítsa ki a füléből a zenét.

Hiába jött el a discman, az mp3-lejátszók vagy az okostelefonok kora, a kábel-kérdést sokáig nem sikerült megoldani.Nincs idegesítőbb, mint 50 méterenként megállni is újrailleszteni a füldugót, megszakítani a mozgás folyamatát. Téli időszakban, amikor a vezetékek a hidegben egy kicsit merevebbé váltak, ez az egész még nehézkesebb volt. Egészen az elmúlt évekig. A Baseus és társai ugyanis előálltak a legmodernebb Bluetooth-os fülhallgatókkal, amik párosítást biztosítanak a telefonnal, ezenkívül megbízható kapcsolatot és kiváló minőségű hangátvitelt.

A baseusshop.hu oldalon bárki kedvére válogathat a legmodernebb Blootooth-os sport fülhallgatók közül, amik egyébként hétköznapi viseletként is esztétikusak.