Egy tökéletes csapat

Amikor nem olyan régen abba vágtunk bele a férjemmel, hogy egy régebbi házat újítsunk fel még fogalmunk sem volt róla, hogy nem az lesz a legnehezebb, hogy elő tudjuk teremteni az anyagi vonzatát az átalakításnak és a beköltözésnek, hanem bizony szakembert sokkal de sokkal nehezebben fogunk tudni időre találni minden egyes feladatra. Hála a jó égnek az egyik barátnőmtől nagyon sok segítséget kaptunk, hiszen ő nem olyan régen esett túl a felújítási munkálatokon. Az egész felújítás egyik legjobb szakember gárdáját például az ő segítségével tudtuk elnyerni a feladatra, hiszen a genezisbau csapata végezte nálunk a festés és a gipszkartonozás munkálatait.

Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy mindenképpen szánjon megfelelő mennyiségű időt és energiát arra, hogy a tökéletes kivitelező csapat álljon a rendelkezésére a gipszkartonozás és a festés feladatainak elvégzésére, hiszen ez nagymértékben meghatározza a ház kinézetét, az összhatást és a teljes képet. Persze nagyon fontos az egyéb munkálatok szakszerű és tartós elvégzése is, azonban sajnos azt kell mondjam, hogy ha ezek nem jó minőségben kerülnek megoldásra, akkor megette a fene az egészet.

Hála a jó égnek nálunk végeredményében tökéletesen ment végig a teljes felújítás, és azt mondhatom, hogy tökéletesen elégedettek vagyunk szinte mindennel, de nekem mégis a festés az, ami az örök kedvencem marad. A Genezisbau ugyanis hihetetlen jó ötletekkel és tanácsokkal látott el bennünket, így pedig sikerült pontosan annyira feldobni az ingatlant a színekkel és formákkal, hogy nem egy átlagos snassz felújított lakás képét mutatja, de nem is teljesen a modern kor vívmánya, nekünk pedig pontosan ez volt az igényünk és a vágyunk a felújítással kapcsolatosan. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, mert biztos vagyok  benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni a végeredményben sem.